Airconditioning * Klimaatbeheersing * Warmtepompen * luchtbehandeling * Koelen & Vriezen

Plafond / Vloer

  • -Geïntegreerd plafond/vloersysteem

  • -Automatische klimaatcontrole

  • -Snelkoelsstand

  • -Automatische luchtverdeelregeling

  • -Luchtzuiveringssysteem
ME-PCA-RVS-toepassing

Plafond-/vloermodellen

4_KLEIN_2

Plafond/vloer airconditioners bieden klimaat voor een comfortabele omgeving, zijn eenvoudig te installeren en makkelijk te bedienen.

De plafond /vloer modellen kunnen in elke ruimte optimaal functioneren. De koel-unit heeft een grote capaciteit, waardoor dit type airconditioning uitstekend geschikt is voor o.a. restaurants, winkels en kantoren. Voor elk gewenst klimaat voor uw gasten en medewerkers.
Warmtepomp


Alle Plafond/vloer modellen zijn uitgerust met warmtepomp. Afhankelijk van de temperatuur schakelt de unit automatisch om van koelen naar verwarmen en vice versa.

De buiten-unit is zeer compact en voorzien van een weersbestendige metalen omkasting. Dankzij de roterende compressor wordt het energieverbruik en geluidsniveau tot een minimum beperkt. Dit geldt eveneens voor de binnen-unit., waardoor een aangenaam en prettig leefklimaat in het vertrek ontstaat.

· De automatische luchtverdeelregeling stuurt met de uitblaaslamellen de luchtuitstroom. De lucht wordt op deze manier uniform gedirigeerd en verschaft comfort tot in alle hoeken.
· plafond /vloer airconditioners hebben een elegante vormgeving, waardoor de units ook optisch bijdragen aan een prettig woon- en werkklimaat.
· Eenvoudig te hanteren infrarood afstands-bediening met o.a. nachtstand en 24-uurs timer
· plafond /vloer airconditioners bieden comfort, zijn eenvoudig te installeren en makkelijk te bedienen.

 

Offerte aanvragen

F-gassen  STEK altered website 02 Erkend leerbedrijf  facebook-logo

tel: 030-6777848 - E-mail: info@streefairco.nl - KvK: 57336423 - BTWnr: NL852537232B01

Streef Airconditioning © 2013 - All Rights Reserved